Mamanouk broekjes
Win

WIN: superleuk babybroekje van Mamanouk (gesloten)

Hoe schattig zijn deze broekjes van Mamanouk? Het leuke is: jij kunt er eentje winnen! Lees snel verder om te kijken hoe.

Toen ik de hippe broekjes en haarbandjes van Mamanouk voorbij zag komen op Facebook, was ik meteen verkocht. De producten zijn schattig en stoer, worden met de hand gemaakt, en niet onbelangrijk: ze zijn betaalbaar. Toen ik Mamanouk vroeg of ik misschien een van haar producten weg mocht geven op Tipje van de luier, was zij meteen enthousiast!

Wat kun je winnen?

Dus nu mag ik een broekje weggeven met het pijltjes-patroon. Legging of baggy en in maatje 50/56, 62/68 of 74/80. Leuk voor jongens en voor meisjes.

Wat moet je doen?

Laat in een reactie onder dit artikel of op de bijbehorende Facebook-post weten welk maatje jij wilt (50/56, 62/68 of 72/80) en of je voor een baggybroekje of legging gaat. Uit de reacties kies ik een winnaar. Deze wordt op vrijdag 8 juli bekend gemaakt op Facebook.

Over Mamanouk:

MamanoukMamanouk maakt zelfontworpen babyleggings, baggybroekjes en haarbandjes. Haar eigen dochter staat model, waardoor Mamanouk zich extra bewust is van het belang van comfortabele stoffen en een goede pasvorm. De toffe printjes zie je niet dagelijks in de winkel. Van alle prints kan Mamanouk leggings en baggybroekjes in maat 50/56, 62/68 en 74/80 en haarbandjes tot 2 jaar maken. De producten worden met de hand gemaakt. Na ontvangst van de bestelling stuurt Mamanouk het binnen 3 tot 5 werkdagen naar je toe. Een legging met haarband kost €15,95, een legging €12,95 een baggy broekje €15,95 en een haarband €5,95 (keuze in 0-3 maanden 6-12 maanden 12-24 maanden). Je kunt Mamanouk volgen op Facebook en Instagram.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

13 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge