Winactie speelgoedbos
Win

Win! Stroller- & art cards van Het Speelgoedbos (gesloten)

Origineel, mooi en leerzaam zijn deze stroller- en artcards van Wee Gallery. Leuk voor je eigen kindje of om als cadeau te geven. Van Het Speelgoedbos mag ik van allebei een exemplaar weggeven. 

Via Facebook kwam ik in contact met de eigenaar van Het Speelgoedbos, een originele online speelgoedwinkel waar alle producten nét even iets extra’s hebben. Ik mag twee van hun nieuwste producten van het leuke merk Wee Gallery weggeven: strollercards en art cards, beide met kunstige zwart-wit tekeningen. Newborns zijn gefascineerd door de zwart-wit patroontjes (die kunnen ze vanaf de geboorte al goed onderscheiden), oudere kinderen vinden het leuk de dieren en objecten te herkennen en benoemen.

Wat kun je winnen?

Strollercards Het Speelgoedbos

Strollercards

Deze set kaartjes kun je makkelijk aan je kinderwagen, buggy, luiertas of rugzak hangen. De patronen stimuleren baby’s visuele ontwikkeling en op latere leeftijd vinden ze het leuk om de objecten te benoemen. Leuk voor onderweg en thuis.

Art cards

Art cards

Een vos, egel, wasbeer, hert muis en een specht om vanaf dag één naar te kijken. De kaartjes zijn geprint op stevig materiaal en hebben ronde hoeken, dus zijn bestand tegen baby’s ontdekkingstocht.

Wat moet je doen?

Dat is heel simpel. Laat in een reactie onder dit artikel of op de bijbehorende Facebook-post weten of je de stroller- of artcards wilt winnen. Uit de reacties kies ik een winnaar, die ik vrijdag 28 oktober bekend maak op Facebook.

Over Het Speelgoedbos:

Logo Het SpeelgoedbosHet Speelgoedbos is een website voor speelgoed en kinderartikelen:

‘Wij zijn altijd op zoek naar bijzonder speelgoed en andere kinderartikelen met een eigen karakter. Producten met een natuurlijke, bijzondere uitstraling en die gewoon leuk zijn om te kopen en te krijgen! Alle artikelen worden leuk verpakt voor versturen en zijn rond de feestdagen natuurlijk extra leuk verpakt in sint of kerst-uitstraling.’

www.hetspeelgoedbos.nl
Like Het Speelgoedbos op Facebook!
Bewaren

Bewaren

Bewaren

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge