Speenkoord Mientje Frobel
Win

WIN! Speenkoord met naam van Mientje Fröbel (gesloten)

Heb je ooit zo’n mooi speenkoord gezien? Ik niet! Jij kunt er een winnen, lees snel verder hoe.

Twee weken geleden kondigde ik het al aan in mijn blog over de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus: ik mag een speenkoord met naam van Mientje Fröbel weggeven!

Leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook handig voor je eigen kind. Het koord maak je aan de ene kant met een clip vast aan bijvoorbeeld het jasje van je kind, aan de andere kant aan zijn/haar favoriete speen. Zo raak je de speen nooit meer kwijt, hoera!

Zelf samenstellen

Je kan het koord helemaal zelf samenstellen: je kiest zelf de kleuren, het soort kralen, de afwerking en natuurlijk de letters. Het speenkoord wordt vervolgens volledig met de hand op maat voor jou gemaakt.

Naast speenkoorden maakt Mientje Fröbel overigens ook zelfontworpen en -gemaakte punnikwoorden,rammelaars en bijtringen, haarclips en slingers. Ik zou zeggen: neem eens een kijkje in haar webshop!

Wat moet je doen?

Laat in een reactie op het bijbehorende Facebook-bericht of onderaan deze blog weten welke naam jij op het speenkoord zou willen hebben. Uit de reacties kies ik een winnaar, die ik op donderdag 8 september bekendmaak. De winnaar krijgt een kortingscode toegestuurd, die na de bestelling van het gewenste speenkoord op Mientje Fröbel kan worden ingevuld. Hiermee wordt het bedrag van het koord weggeschreven.

Je kunt Mientje Fröbel volgen op Instagram: @mientjefrobel.

www.mientjefrobel.nl

Bewaren

Bewaren

15 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge