Win Nijntje kinderservies
Win

WIN! Nijntje op reis-kinderservies

Yes, ik mag weer een kinderserviesje weggeven van Rosti Mepal. Dit keer dit leuke setje van Nijntje op reis. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Van Rosti Mepal mocht ik weer iets uitzoeken uit de webshop om weg te geven aan lezers van Tipje van de luier. Ik koos dit leuke Nijntje op reis-kinderserviesje (winkelwaarde €19,99), omdat Nijntje toch wel favoriet blijft bij mijn dochter en deze zowel leuk is voor jongens als meisjes. Win Nijntje kinderservies

Vrolijk kinderservies

Het vrolijke kinderservies bestaat uit een plat bord, een (fruit-,yoghurt-, pap-)bakje, een mok en een ‘glas’: allemaal onbreekbaar. Ideaal! Heb je zelf al genoeg servies, dan is het natuurlijk  ook een leuk (kraam)cadeau (het zit in een mooie cadeauverpakking).

Wat moet je doen?

Laat in een reactie onder dit artikel of op de bijbehorende Facebook-post weten waarom jij dit serviesje graag wil hebben. Uit de reacties kies ik een winnaar. Deze wordt op dinsdag 27 december bekendgemaakt op Facebook.

14 Reacties

 • Jaccolien

  Ik zou graag mee willen doen voor onze dochter Tess … Dit omdat het servies wat ze nu heeft waardeloos is. Het plastic begint af te bladderen. Ze eet dus nu vaak uit een plat bakje van de chinees. Het zou dus zeker geen overbodige luxe zijn om een nieuw servies voor onze kleine meid te krijgen!

 • Martine

  Omdat we voor onze kleine man van bijna 9 maanden nog geen eigen servies hebben en deze variant hoog op het lijstje staat. We gebruiken nu nog de breekbare borden waar we zelf van eten, maar aangezien hij graag naar de borden grijpt wordt het hoog tijd voor zijn eigen bordjes.

 • Marije

  Ik win dolgraag dit prachtige setje voor mijn dochter Lieke. Ze is anderhalf en eet erg graag 🙂 tot grote vreugde van haar ouders en dan maakt dit setje het dagelijkse eetfestijn helemaal compleet!
  Lieve groeten!

 • Saskia hemelt

  Onze kleine meid mag beginnen met hapjes en hoe kunnen we dit nou mooier aanbieden aan haar dan met dit leuke Nijntje servies 😀 dus uiteraard doen we heel graag mee aan deze leuke winactie

 • Josje Jansen

  Nijntje word hier met de paplepel ingegoten! Allemaal vinden ze Nijntje (nog steeds) heel leuk! Grote broer Kyan (3) heeft al zijn knuffeltjes, boekjes en zelfs zijn nachtlampje van Nijntje af gestaan aan zijn broertje Finn (8 weken) maar zijn bordje? Nee die krijgt zijn broertje niet hoor! Een extra servies zou dus zeer welkom zijn!

 • Judith

  Voor mijn 5 maanden oude zoontje Jens, hij krijgt nu z’n eerste hapjes. Hoe leuk is het voor hem om straks zijn eerste echte maaltijd van een Nijntje bordje te eten.

 • Kimberly

  Voor onze lieve zoon van bijna 2 want hij heeft zijn nijntje servies nu al aan zijn kleine zusje gegeven hoewel ze nog niet eens mee eet aan tafel. Zou toch leuk zijn als hij een eigen servies heeft gewoon voor hem zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge