Winactie Nivea
Win

Win! Lief Nivea Tales-pakketje (gesloten)

Afgelopen week kreeg ik een prachtig cadeaupakket thuisgestuurd van de nieuwe Tales-lijn van Nivea Creme. Jij kunt dit winnen!

Mijn oma had vroeger al een pot blauwe Nivea Creme in de badkamer staan. Een tijdloos product, kun je dus wel stellen. Nu heeft Nivea iets verzonnen om ook de kleinsten ervoor te interesseren: de limited Tales-lijn, bestaande uit vier potjes crème waar elk een verhaaltje aan is gekoppeld, geschreven door Udo Weigelt en geïllustreerd door Joelle Tourlonias. De verhaaltjes (en ook spelletjes en kleurplaten) kun je vinden op tales.nivea.com.

Lief, zacht knuffeltje

Een wit konijntje speelt een van de hoofdrollen, vandaar het witte Happy Horse-knuffeltje. Ik ben dol op  die knuffels, ze zijn zo lekker zacht! Bentes favoriete knuffeltje is het roze konijn-knuffeldoekje van Happy Horse. Zonder gaat ze écht niet slapen. Daarom ben ik heel blij dat ik dit witte konijntje mag weggeven.

Spannend verhaaltje

Het verhaaltje dat in het pakket zit is ‘Leo en konijn doen een wedstrijd’: Leo heeft net leren fietsen en Konijn daagt hem uit voor een wedstrijdje. Dus ik zeg: ’s avonds na het badje lekker insmeren met de crème, knuffel en boekje erbij en je hebt een superfijne afsluiting van de dag.

Winnen?

Laat in een reactie onder dit bericht of onder het bijbehorende Facebook-bericht weten welk verhaal of boek jij voor het slapen gaan het liefste voorleest aan jouw kind.

Maandag 30 mei maak ik de winnaar bekend op Facebook.

Bewaren

4 Reacties

 • Eleonora

  Ik heb een beetje een boeken- tic voor ons dochtertje, haha.
  Ik lees graag verschillende boekjes voor.
  Ollie en Eddie, Woezel en Pip, Ik vind je lief! (Papa, mama, opa, oma), Wat een geluk dat ik jou gevonden heb! (Guido van Genechten) of iets anders.
  Ik zou ’t echt super leuk vinden om dit pakket te winnen voor ons dochtertje! 🙂

   • Eleonora

    Zo leuk!
    Haha.
    Ik ben benieuwd wat jij (en Bente) er van vinden!
    Kleine kangoeroe van Guido van Genechten is een aanrader, gebruikte ik ook bij mijn stage bij kinderopvang.
    Dit is heel handig en herkenbaar bij de fase dat ze ’t lastig vinden om weg te gaan (bijvoorbeeld peuterspeelzaal).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge