Win hangmat
Win

WIN! Hangmat-relaxset van Luilak

Eindelijk: de zomer is in zicht! Hoe gaaf is het als je dan lekker in de tuin kunt relaxen in deze hangmat van Luilak?

Ik zie mijzelf al liggen deze zomer hoor… Kind in bed, de tuin in, muziekje aan, boekje erbij, en even een uurtje relaxen in deze hangmat van Luilak. Even niet denken aan de was en de boodschappen die nog gedaan moeten worden, maar even helemaal niks. Maar helaas! Hij gaat aan mijn neus voorbij, omdat ik ‘m aan jullie weg mag geven…

Wat kun je winnen?

Je wint niet alleen de hangmat Porto Alegre, maar ook de bijbehorende bevestingingsset Makkie én een grappige Do not disturb-box, waarmee je iedereen duidelijk kan maken dat mama even aan het chillen is en dus NIET gestoord wenst te worden… Oordoppen in, slaapmasker op en niemand die je meer lastig durft te vallen. Met de bevestigingsset kun je de hangmat overal makkelijk ophangen: buiten en binnen, aan boom, muur, schutting, plafond of balkon. Appeltje eitje!

Wat moet je doen?

Laat in een reactie onder dit artikel of onder het bijbehorende Facebook-bericht weten waarom jij deze relax-set van Luilak graag wil hebben. Iemand taggen die je het pakket gunt, mag natuurlijk ook! Donderdag 30 maart maak ik de winnaar bekend op Facebook.

Bewaren

5 Reacties

 • Vera

  Wat super gaaf!
  Wij zijn vlak voor de geboorte van onze dochter verhuisd van 4hoog naar een huis met tuin. De tuin kan nog wel een opknapbeurt gebruiken en deze zou gelijk een ontspan-plekje creeeren voor de mama en papa :-)!

 • Jolanda

  Oh wat klinkt dit heerlijk! Mijn man en ik gaan bijna verhuizen omdat ons huis verkocht is, maar we hebben nog geen flauw idee waar naartoe… Je snapt dat ik niet heel ontspannen daaronder ben 😉 maar áls we zijn verhuisd hebben waarschijnlijk ook eindelijk een tuin waar ik heel lekker zou gaan genieten van een hangmat!

 • Debbie

  Wauw super leuke actie! Maar ik zou de hangmat graag willen winnen voor mijn man, ook hij wil na de verhuizing, het klussen en de komst van onze 2e vast even lekker chillen! (Na mij natuurlijk ;))

 • Ingelise

  Als kraamcadeau voor onze Fedde (geboren 6 maart 2017) kregen wij van mijn broertje een hangmat vooe in zijn box, een geweldig succes ons stoer mannetje maakt er met veel plezier dagelijks gebruik van! Mijn broertje geeft nu regelmatig aan dat hij ook wel zo’n hangmat zou willen, dit zou dan ook een geweldig cadeau zijn om te geven wanneer hij in september gaat trouwen! Wat zal hij verrast zijn!

 • Sonja Hubregtse

  Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige én relaxte zomer gaan beginnen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge