win fotoshoot
Win

WIN: Professionele fotoshoot van je baby!

Hoe gaaf is dit?! Ik mag een van jullie blij maken met een fotoshoot van Milene Bezemer voor een kindje tot 1 jaar, t.w.v. €120,-! Lees snel hoe je kunt winnen. 

Iedere moeder weet hoe lastig het is om een mooie foto van haar kindje te maken. Hij of zij grijpt naar de camera, beweegt net z’n koppie de verkeerde kant op of besluit het op een brullen te zetten. Gelukkig zijn er fotografen als Milene Bezemer, die dit tot hun vak hebben gemaakt.

Prachtige foto’s

Milene maakt in haar studio in Rotterdam prachtige zwangerschaps-, newborn en babyfoto’s, kijk maar eens op haar site of Facebook-pagina. Zo maak je ze zelf niet! (Ik niet, tenminste…)

Wat kun je winnen?

Ik mag onder de lezers van Tipje van de luier een fotoshoot voor een kindje van 4 maanden tot 1 jaar verloten. De shoot duurt 1 uur en is in Milenes studio in Rotterdam. Uiteindelijk krijg je 12 digitale bestanden in hoge resolutie. Je hebt tot 31 december de tijd om de fotoshoot in te plannen. Reis- en parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Wat moet je doen?

Laat in een reactie onder dit artikel of het bijbehorende Facebook-bericht achter waarom jij de shoot wil winnen. Op maandag 29 mei maak ik de winnaar bekend op Facebook.

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Als je bij het boeken van een fotoshoot bij Milene de code TIPJE10% vermeldt, krijg je 10% korting (ook op een newborn-fotoshoot). Deze code is te gebruiken t/m 31 december.

Lees ook:

9 manieren om alles van je kind vast te leggen

Eén reactie

  • NiCole selier

    Het lijkt me fantastisch om professioneel gemaakte foto’s van ons aapie te hebben en tevens een mooie herinnering voor later. Groetjes Nicole Selier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge