Win

Win! Mijn favoriete invulboek (gesloten)

Denk jij er ooit over na waarom jij een lieve moeder bent? Of over wat je in de opvoeding hetzelfde doet als je moeder? Of wat je het leukste vindt aan je kind? Allemaal vragen die voorkomen in mijn favoriete invulboek Een vraag per dag voor mama’s. En die kun jij winnen!

Oké, ik geef toe: ik overdrijf het een beetje. Ik heb bij elkaar vier invulboekjes die ik bijhoud over Bentes ontwikkeling en het moederschap. Tja, je bent schrijver of je bent het niet. En dan is er ook nog een aantal dat ik zou wíllen hebben, maar dat wil ik mezelf (en Bente later) niet aandoen. Mijn favoriet: Een vraag per dag voor mama’s.

Elke dag een vraag

Met dit originele invulboek ben ik in augustus begonnen, toen ik hem van een vriendin Een vraag per dag voor mama'sals kraamcadeau kreeg (eigenlijk had het boekje tussen mijn lijst van leukste kraamcadeaus gemoeten). Vijf jaar lang beantwoord je op dezelfde datum een bepaalde vraag. De vragen doen je stilstaan bij dingen waar je in de dagelijkse routine eigenlijk nooit over nadenkt. En dat kan je tot nieuwe inzichten brengen. Als je bijvoorbeeld moet invullen wat je beste eigenschap als moeder is, doet je dat weer even beseffen dat je het best goed doet als mama. En als je opschrijft wat jouw partner zo’n leuke vader maakt, knijp je jezelf weer even in je handjes met zo’n leuke man (als het goed is, tenminste).

Het allerleukste is misschien nog wel dat je over een jaar kan teruglezen wat je vandaag schreef, en dat je vandaag kunt fantaseren over wat je over een jaar zal schrijven. Na vijf jaar heb je een uniek document, waarin je jezelf en je kind door de jaren heen ziet veranderen.

WIN WIN WIN

Wat nu zo leuk is: ik mailde uitgeverij Deltas of ik een exemplaar van Een vraag per dag voor mama’s zou mogen weggeven, en daar wilden ze graag aan meewerken! Wat jij moet doen om kans te maken:

  • Like Tipje van de luier op Facebook (als je dat al niet allang gedaan had ;))
  • Geef in een reactie onder het bijbehorende Facebook-bericht antwoord op de vraag: ‘Wat is jouw beste eigenschap als moeder?‘ (we mogen onszelf best eens complimenteren, toch?) Of, als je dat lastig vindt: ‘Wat maakt jouw partner de leukste vader (of moeder)?’

Maandag 22 februari maak ik de winnaar bekend op Facebook.

(Een vraag per dag voor mama’s, uitgeverij Deltas, ISBN 9789044743371, €14,95)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge