Dick Bruna servies dierentuin
Win

WIN! Dick Bruna dierentuin-servies (gesloten)

Leuk hè, dit dierentuin-kinderserviesje van Dick Bruna. Nog leuker: ik mag van Rosti Mepal een set weggeven! Lees snel verder hoe je kunt winnen. 

Van Rosti Mepal mocht ik iets uitzoeken uit de webshop om weg te geven aan lezers van Tipje van de luier. Ik koos dit leuke Dick Bruna dierentuin-serviesje (winkelwaarde €19,99), omdat daarop de diertjes afgebeeld staan uit één van mijn dochters lievelingsboekjes: ‘Met Nijntje naar de dierentuin’.

Vrolijk kinderserviesDick Bruna dierentuin servies in verpakking

Het vrolijke kinderservies bestaat uit een plat bord, een (fruit-,yoghurt-, pap-)bakje, een mok en een ‘glas’: allemaal onbreekbaar. Ideaal! Mijn dochter vindt het erg leuk om te eten en drinken van het servies: telkens als ze een slokje uit de beker neemt, doet ze ‘grrr’ (van de leeuw). Heel schattig. Heb je zelf al genoeg servies, dan is het natuurlijk  ook een leuk (kraam)cadeau (het zit in een mooie cadeauverpakking).

Wat moet je doen?

Laat in een reactie onder dit artikel of op de bijbehorende Facebook-post weten waarom jij dit serviesje graag wil hebben. Uit de reacties kies ik een winnaar. Deze wordt op donderdag 1 september bekend gemaakt op Facebook.

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Lees ook:

De leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus

De leukste cadeaus voor een 1-jarige

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

14 Reacties

 • Nora

  Oh deze zou ik heel graag voor mijn zoontje willen winnen. Hij wordt in september al weer 1 jaar. We hebben heel wat hobbels moeten nemen, maar ik ben zo trots op ons. Samen met papa zijn we een echt team. Wij zijn helemaal Zuid Afrika gek en hopen ons menneke ooit eens mee te mogen nemen op een mooie safarireis. Tot die tijd mag hij hopelijk met dit leuke serviessetje van Dick Bruna zijn eigen safari aan de keukentafel beleven.

 • Lidia

  Mijn zoon is ook helemaal weg van het Nijntje in de dierentuin. Hij is er vaak in aan het bladeren en wijst dan met een grote glimlach en een “ditdit” de dieren aan. Ik benoem ze dan en we zingen er liedjes bij.
  Ik weet zeker dat hij dit servies super gaat vinden.

 • Martine

  Super leuk! Voor mijn zoontje van precies 5 maanden. Over een klein maandje mag hij eens iets anders gaan proeven dan moedermelk en we zijn nog op zoek naar een serviesje. Met mdf-apen ter decoratie op zijn muur in zijn kaker. Diverse Nijntje knuffels en een aap als lieveling kan dit servies niet ontbreken in de dierenfamilie.

 • KiMberley

  Dit setje zou fantastisch zijn voor Thijs:) Hij is (ondanks al mijn pogingen om Nijntje en alles daar omheen iets minder op de voorgrond te zetten) helemaal gek van alles wat met Nijntje en zijn vriendjes te maken heeft. Zijn enthousiasme maakt dat ik het inmiddels ook leuk vind en hem met alle liefde een onwijs leuk dierentuin bordje, bekertje enz gun!

 • Anne-marie

  Dit zou mijn zoontje van 2 jaar geweldig vinden! Hij is helemaal gek op de dierentuin! Kan ook alle dieren op noemen! Mijn kanjer verdient het ook na wat hij allemaal heeft meegemaakt. 2 operaties en nu nog revalidatie. Ondanks alles blijft hij vrolijk en zo een wilskracht. Tis zo een topper! Dit zou zo een mooi cadeautje voor hen zijn!

 • Suzanne

  Hopelijk kan ik nog meedoen! Ik zou dit setje enorm graag willen winnen voor mijn ongeboren baby die ik elk moment verwacht en waarvan ik nog niet weet of het een jongetje of een meisje is. Dit serviessetje kan natuurlijk perfect voor allebei, dus helemaal leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge