Blogs, ervaringen en verhalen over het moeder zijn

Je hoort maar genoeg prachtige verhalen over geweldige zwangerschappen, dropjes van kindertjes en hoe ontzettend mooi moeder zijn is. Maar in het echte leven is het niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn. Uren researchen om de juiste kinderwagen te vinden. Iedere keer weer met de dokter aan de telefoon wanneer een kuchje net niet helemaal lekker klonk. En dan ook nog eens met een gebrek aan slaap iedere dag weer op-en-top moeder zijn.

flatlay moeder zijn

Tijd om een tipje van de (s)luier op te lichten. Lees iedere week nieuwe, echte verhalen over het moeder zijn. Van ‘normale’ vrouwen net als jij; beiden met hun eigen ervaringen. Want ook al is het moederschap het mooiste wat je kan overkomen; het is niet altijd makkelijk.

Marjolein uit haar ervaringen als moeder van Bente (juni ’15) en Ties (maart ’18). Myra uit haar ervaringen als zelfstandig onderneemster, stiefmoeder van Ljubica (juli ’04) en aanstaande moeder van het kleintje dat nog hard in haar buik aan het groeien is (december ’19). Échte ervaringen, échte verhalen: van zwangerschap tot peuterschool.