myra kokke, le moustache, freelance tekstschrijver
Baby,  Tips en inspiratie,  Voor mama,  Zwangerschap

Even voorstellen: Myra, mum-to-be en partner-in-crime voor Tipje van de Luier!

Marjolein gaf het al even aan: wij gaan onze krachten bundelen om Tipje van de Luier iedere week van nieuwe ervaringen, verhalen en tips te kunnen voorzien! Hoe we dat gaan doen, en wie ik uberhaupt eigenlijk ben, vertel ik je gewoon meteen even.

Ik ben Myra. Ik woon in Ierland met mijn partner (husband-to-be!) Borko en stiefdochter Ljubica (juli ’04). Naast deze twee schatten komt binnenkort de nieuwste editie van onze familie op de wereld: 24 december 2019 verwachten wij ons kerstkindje! Mijn eerste kleintje, en voor Borko inmiddels al de derde ronde (zijn andere dochter woont bij haar mama in Servie). Super spannend voor ons samen natuurlijk. Toen Borko zijn twee meiden kreeg was het allemaal net wat anders en mocht de man eigenlijk niets met de zwangerschap te maken hebben. Het is voor ons alle twee dus de eerste keer. De eerste echo’s, de eerste keer voetjes voelen trappen, de eerste keer samen kleertjes uitzoeken…

Op lemoustache.nl probeer ik zoveel mogelijk vrouwen te helpen om de vrijheid van wonen, werken en leven die ik ervoor, ook te kunnen ervaren.

Zelfstandig ondernemen: freelance werken én ambitieuze vrouwen motiveren

In het dagelijkse leven werk ik als freelance tekstschrijver, copywriter en storyteller. Ik schrijf verhalen, artikelen, websites en marketingmaterialen voor tientallen Nederlandse klanten: gewoon hier, vanaf mijn thuiskantoor in Ierland. Van Proefdiervrij tot Keesmakers – ik ben iedere dag voor ze aan de slag. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk vrouwen te helpen om deze vrijheid van wonen, leven en werken ook te kunnen ervaren. Dit doe ik door middel van face to face gesprekken (in Ierland) en wekelijkse artikelen op Le Moustache (voor Nederland).

Krav maga en kippen

Daarnaast ga (of nu even ging) ik regelmatig hardlopen en train ik twee keer in de week Krav Maga: ook nu met een kleintje onderweg. We werken flink in en rondom het huis (heerlijk, lekker in de tuin bezig zijn), chillen regelmatig met onze vier kippetjes en gaan met grote regelmaat de deur uit om wat leuks te doen.

Met een beetje geluk kan ik wat onzekerheid uit de lucht halen, moed inspreken of zelfs een glimlach op je gezicht toveren!

Een druk leven dus. Maar nog genoeg tijd over om ook heerlijk over het moederschap te kunnen pennen voor Tipje van de Luier. Je moet je ei maar ergens kwijt kunnen, toch?! Ik hoop dan ook oprecht dat jullie wat aan mijn ervaringen, verhalen en tips gaan hebben. Met een beetje geluk kan ik zo wat onzekerheid uit de lucht halen, moed inspreken of zelfs een glimlach op je gezicht toveren!

 

Wil je meer over me weten? Blijf dan lekker lezen op Tipje van de Luier, kijk even op LeMoustache.nl, volg me op Instagram of laat gewoon even een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge