Leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus - Printcandy
Baby,  Handige weetjes,  Pasgeboren,  Tips en inspiratie

De 6 leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus

Als er een kindje is geboren, vind ik het superleuk om een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven. Uniek en speciaal voor het jongetje of meisje gemaakt. Dit zijn naar mijn mening de leukste: 

De leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus:

 1. Geboorteposter

  Voor de laatste twee vriendinnen die zijn bevallen maakte ik een poster bij Printcandy. Je kunt een printcandy postergeboorteposter, zoals op de foto, of een alfabet-poster maken, waarbij de naam van het kindje wordt gebruikt. Je hebt al een print voor €8,50 incl. verzendkosten. Mooi lijstje eromheen en klaar ben je.

 2. Speenkoord met naam

  Speenkoord Mientje FrobelDe speenkoorden van Mientje Fröbel zijn niet alleen handig, ze zijn ook echt prachtig. Je bepaalt zelf welke kleuren er gebruikt worden, de speenkoorden worden allemaal met de hand in elkaar ‘gefröbeld’. Vanaf €14,95.
  Binnenkort volgt een winactie met Mientje Fröbel. Houd Tipje van de luier goed in de gaten!

 3. Naamlamp

  naamlamp cre8CRE8 maakt gepersonaliseerde nachtlampjes, met de naam van het kind in de kleur die jij wilt. Daar hangt wel een prijskaartje aan: een lamp kost €50,-. Ze hebben overigens ook heel coole naampuzzels, maar die zijn bedoeld voor kinderen van 3+.

 4. ‘I’m …’-shirt

  naamshirt van PaulineWinkel van Pauline heeft heel stoere zwart/wit ‘Hello I’m …’ naamshirts (zowel korte als lange mouw), gemaakt van biokatoen. Kleuren: wit, zwart, grijs en legergroen. Vanaf maat 50/56. Kosten: vanaf €25,95.

 5. Boekjehelp mijn naam is weg

  Ik geef altijd graag boekjes als kraamcadeau. Hoe cool is het als je er eentje kunt geven waarin de baby zelf centraal staat? Voor €26,99 heb je dit coole ‘Wat een pech, mijn naam is weg!’ boek. Je kunt zelf het voorwoord schrijven. Te gek toch?

 6. Happy horse met naamKnuffeltje met naam

  Bij Koterkado hebben ze het favoriete (en ideale) knuffeltje van mijn dochter (lees ook: Knuffelmanagement voor dummies), maar dan mét naam. Dubbel leuk! Kosten: €13,95.

Lees ook:

De leukste cadeaus voor een 1-jarige

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge