Netflix series
Tips en inspiratie,  Zwanger zijn,  Zwangerschap

De 9 lekkerste Netflix-series voor tijdens je zwangerschapsverlof

Tijdens je zwangerschapsverlof is niets fijner dan een ouderwetse seriemarathon. Deze 9 Netflix-series zijn mijn favoriet. 

In willekeurige volgorde:

  1. Love

Een rauwe, realistische serie over anti-helden en tegenpolen Gus (saaie nerd) en Mickey (verslaafd aan drank en drugs) die elkaars ‘love interest’ worden. Een beetje in de stijl van de HBO-serie Girls. Je kijkt de 10 afleveringen van 30 minuten zó weg.

https://www.youtube.com/watch?v=Ym3LoSj9Xj8

  1. Call the midwife

Als je ziet onder welke omstandigheden vrouwen in 1950 in de achterwijken van Engeland moesten bevallen, dan is jouw bevalling in het moderne ziekenhuis ineens niet meer zo eng.

  1. Homeland

Oh, ik wou dat ik deze serie nog te goed had! Homeland is zó verrekte spannend en blijft zichzelf vernieuwen. De serie gaat over CIA-agente Carrie, die gelooft dat de aan al-Qaeda ontsnapte soldaat Brody is bekeerd tot de islam. Ik verklap alvast: het grootste schokmoment zit in seizoen drie.

  1. Modern Family

Een van de weinige series waarbij ik vaak hardop moet lachen. Fantastische dialogen en hilarische personages. Mijn favoriet: Phil.

  1. Suits

Slinkse advocaten in strakke maatpakken en designer mantelpakjes: wat wil je nog meer, als jij als een ontplofte zee-olifant op de bank zit?

  1. Orange is the new black

Vooral seizoen 1 is fantastisch. Piper belandt 10 jaar nadat ze een koffer met drugs smokkelde in de bak. Daar wordt  ze herenigd met haar oude liefde Alex (een vrouw), door wie ze in de drugswereld terecht kwam. Spannend, maar vooral grappig, en met briljante acteurs.

  1. Bloodline

Als Danny Rayburn, het zwarte schaap van de familie, terugkeert naar het ouderlijk huis, raken de broers en zussen van het gezin verstrikt in een intrigerend, duister familiedrama.

https://www.youtube.com/watch?v=tRnS8FkcXNk

  1. Downton Abbey

Je waant je helemaal in het begin van de twintigste eeuw, waar de adellijke dames nog werden ingesnoerd in een korset en een persoonlijke assistente hadden. Een beetje trage serie, maar dat is ook wel eens fijn toch?

  1. New Girl

Ik geef toe: het is even doorbijten – de eerste afleveringen zijn niet heel sterk – maar zodra je erin zit, sluit je de gekke humor van New Girl in je hart en kijk je in één ruk door.

Lees ook:

7x doen tijdens je zwangerschapsverlof

9 opmerkingen als je zwanger bent

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge