100x wat ik leerde in mijn tweede jaar als moeder
Must-haves,  Tips en inspiratie

De leukste cadeaus voor een 1-jarige

Bente wordt bijna één. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Maar wat geef je een 1-jarige voor zijn of haar verjaardag? Ik ging op zoek naar de meest bijzondere, originele en vrolijke cadeaus.

Zelf vind ik het fijn als ik voor een verjaardag een verlanglijstje krijg. Dan weet ik zeker dat ik iets koop waar de jarige echt blij mee is. Daarom wilde ik voor Bente’s eerste verjaardag (op 15 juni) ook een verlanglijstje maken. Een digitale, wel zo makkelijk. Kan iedereen in een moeite doorklikken naar het product en gelijk afstrepen.

Kleurrijke cadeaus

Maar wat is leuk voor een (bijna) eenjarige? Ik ging op onderzoek uit. En wat heb ik mooie, grappige, originele en kleurrijke cadeaus gevonden, zeg. Bijna allemaal leerzaam en nog op duurzame wijze geproduceerd ook!

Hier een greep uit Bentes verlanglijstje voor haar eerste verjaardag:

 • De coolste vormenstoof ooit!Dieren Dubbeldekker

  Als Bente hiermee speelt is dat niet alleen goed voor haar fijne motoriek, maar ook voor het herkennen van dieren (en later de namen). En hij is zo mooi! Prima Passi Dieren Dubbeldekker, 34,95 bij www.ilovespeelgoed.nl.

 • Hoe leuk is dit staartenboekje?

  Farm TailsGeluidenboekjes, uitklapboekjes: Bente is er gek op. Dus ik weet zeker dat ze dit staartenboekje helemaal leuk gaat vinden (en anders mama wel…) De opdracht: kijken welke staart naar welk boerderijdiertje gaat. Jellycat staartenboek boerderijdieren, 14,95 bij www.3vosjes.nl.

 • Vrolijke dierentreinDierentrein

  Zowel los (wedstrijdje!) als achter elkaar te gebruiken. Ik zie haar er al mee door de kamer banjeren als ze straks kan lopen. Ook niet onbelangrijk: gemaakt van duurzame materialen. Plan Toys Dierentrein, 31,95 www.villahoera.nl.

 • Prachtige puzzel

  DierenpuzzelWie heeft er vroeger niet zo’n legpuzzel gehad? Maar deze Franse is toch wel echt te mooi, niet? Net een schilderijtje! Moulin Roty houten puzzel, 13.95 bij www.villahoera.nl

  Wat mag er volgens jou niet ontbreken op het verlanglijstje van een 1-jarige? Laat het weten in een reactie!

 • Lees ook:
  5x De beste kraamcadeaus

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge