Toffe babyspullen tweede
Tips en inspiratie

5x Toffe babyspullen die ik bij mijn tweede wil hebben

Je ziet weleens van die briljante babyspullen voorbijkomen waarvan je denkt: waarom kende ik dit niet toen ík zwanger was? Daarom zet ik ze nu vast op een rij, voor mijn toekomstige tweede. 

Wat níet leuk is aan het krijgen van een tweede, is dat je de meeste babyspullen al in huis hebt en dus niet meer hoeft te gaan shoppen. Toch heb ik inmiddels al een flinke wensenlijst voor mijn toekomstige tweede, want ik heb producten ontdekt die écht heel handig zijn als je een baby hebt. Dit zijn ze:

 1. Bad-zitje.

  Ik kwam pas achter het bestaan van dit slimme ding toen Bente al te groot was, en ik gewend was aan de pijn in mijn rug als ik haar in badje deed. Fijn is dat je deze ook in een gewoon bad kan zetten. Ik zie het al helemaal voor me: kunnen Bente en de baby straks samen in bad! Deze van Bébé-jou bij wehkamp past mooi bij het badje dat we al hebben. Of wat dacht je van deze: een superhandig badmatras!

 2. Kinderstoel mét babyzitje.

  Deze staat heel hoog op mijn wensenlijstje, zodat de baby er al vanaf het eerste moment gezellig bij kan komen zitten aan tafel. Dat miste ik echt bij Bente: toen zetten we uit noodzaak maar de wipper op tafel… En als we het dan toch goed doen: hoe mooi is deze meegroeistoel van Kidsmill Up? Het babyzitje is tegelijk ook een wipstoel, twee vliegen in één klap dus! Het is even een investering, maar zeker als je het bij je eerste aanschaft, is het de moeite waard.

 3. Inbakerdoek/swaddle.

  Wat moet je zonder? Wij zworen erbij bij Bente. Door het inbakeren sliep ze zoveel rustiger. Helaas is die van haar helemaal versleten, dus tijd voor een nieuwe. Wij hadden altijd deze van SwaddleMe: een prima, basic ding. Maar ik ben ook fan van Puckababy, dus deze zou ik ook wel graag uit willen proberen!

 4.  Verschoonmatje.

  Dit is bij uitstek zo’n product waarvan je denkt: Waarom wist ik het bestaan ervan niet eerder? Het Snoozebaby Easy Changing verschoonmatje dat ik bij wehkamp vond is ideaal: het is dus een verschoonmatje, maar je kunt er ook je luiers en doekjes in kwijt. Het heeft een zacht hoofdsteuntje én leuke frutsels waar je kleine zich mee kan vermaken tijdens het verschonen. Als je deze in je eigen tas stopt, heb je eigenlijk geen luiertas meer nodig.

 5. Wikkeldeken.

  Hij is zacht en schattig, maar bovenal heel handig: deze wikkeldoek van Jollein heeft een gat, zodat je de riempjes van de maxi-cosi er doorheen kan steken als je op pad gaat. Ook te gebruiken als badcape, overigens.

Dit blog is een samenwerking met wehkamp, maar helemaal vanuit mijn brein ontsproten.

Lees ook:

Wat ik bij mijn tweede kind anders ga doen

Langzaam begint het weer te kriebelen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge