Pasgeboren,  Tips en inspiratie

5x De beste kraamcadeaus

Weet jij niet wat je moet geven als je op kraamvisite gaat? Met deze originele cadeaus was ík heel blij.

  1. Douchehandschoen

Als je baby nog niet zo zwaar is, is het superleuk om met hem of haar te douchen. Heerlijk vinden ze het, een beetje tegen je aan hangen terwijl het warme water over ze heen stroomt. En dan is de Baby Shower Glove echt een uitkomst, die zorgt ervoor dat je baby niet wegglibbert. Zijn nog schattig ook.

  1. Boekjes

Naar mijn idee kun je niet genoeg boekjes hebben. Daar heb je jaren plezier van en ze staan ook nog eens leuk op het kamertje. Ik was het meest blij met de klassiekers: Raad eens hoeveel ik van je hou, Nijntje, Floddertje, De gele ballon, De gouden boekjes, enzovoorts. Ik las bijna vanaf het begin Bente al voor. Ze vindt het heerlijk om naar mijn stem te luisteren en de kleurrijke plaatjes te bekijken. Bekijk hier mijn Pinterest-board met mijn favoriete boekjes.

  1. Gepersonaliseerde cadeaus

Een beer met een shirtje met Bentes naam, een gegraveerd armbandje en een schattig vogelhuisje met dezelfde tekst als ons geboortekaartje: ik vond de gepersonaliseerde cadeaus super om te krijgen. Omdat die uniek zijn, omdat erover na is gedacht, omdat er moeite voor is gedaan.

  1. Boompje/slofje

Als je baby de biologisch afbreekbare slofjes van Oat Shoes heeft afgedragen, dan kun je ze in z’n geheel in de tuin planten en groeit er een boompje uit. Mooi symbolisch toch? Hier vind je de winkels waar ze te koop zijn.

  1. Bedlampje

Ik had er niet aan gedacht tijdens het kopen van de baby-uitzet, maar een nachtlampje voor de baby is echt heel handig! Hoef je niet gelijk het grote licht aan te doen als je ’s nachts moet voeden. Blijft iedereen lekker slaperig en kun je eerder weer naar bed. Bij Ikea hebben ze leuke oplaadbare ‘spookjes’, en Sissy Boy Homeland heeft lieve konijntjes, egeltjes en varkentjes.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge