Top 5 best gelezen artikelen Tipje van de luier
Tips en inspiratie

De 5 meest gelezen blogs op Tipje van de luier

Tipje van de luier bestaat ruim een half jaar. Voor mij een leuke aanleiding om te bekijken welke blogs het meeste door jullie zijn gelezen. Daar kwam deze top 5 uit.

De best gelezen artikelen in het eerste halfjaar van Tipje van de luier zijn:

 1. 21x de beste tips voor nieuwe moeders

  Het leuke is: alle input voor dit artikel komt van jullie! Ik vroeg op Facebook naar jullie beste tips voor nieuwe moeders, en deze lijst was het resultaat. En dat werd gewaardeerd door de andere lezers, gezien de nummer-1-positie.

 2. Kraamvisite-management voor dummies

  Kennelijk ben ik niet de enige die de kraamvisite nogal ‘een dingetje’ vond. Deze lijst met tips voor hoe je om moet gaan met kraamvisite werd erg vaak gelezen. Tip nummer 7, die niet van mijzelf komt, vind ik nog steeds briljant.

 3. 7x doen in je zwangerschapsverlof

  Deze schreef ik een uit een soort ‘heimwee’ naar die prachtige weken van rust. Met als boodschap: ‘Geniet ervan!’, zoals alle andere moeders ook tegen mij zeiden toen ik hoogzwanger was (maar ik totaal niet begreep waar ze het over hadden).

 4. De 7 beste baby-bespaartips

  Baby’s zijn duur. Op zich niet erg, maar het is zo jammer dat ze zo kort met alle spulletjes doen. Daarom is besparen denk ik een geliefd onderwerp. Met punt 1 heb ik denk ik het meeste geld bespaard.

 5. 100x wat ik leerde in mijn eerste jaar als moeder

  Toen ik aan deze lijst begon dacht ik dat ik NOOIT tot de honderd zou komen… En toen ik ermee klaar was had ik er nog wel 100 kunnen bedenken. Ik zou het iedereen aanraden om zo’n lijst te maken. Op die manier neem je de tijd om stil te staan bij wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is (VEEL!), dingen die je allang weer bent vergeten terug te halen en – lat but not least – hoeveel je geleerd hebt in die 365 dagen.

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge