Top 5 best gelezen artikelen Tipje van de luier
Mama

Top 5: Meest gelezen in 2016

Het einde van 2016 is in zicht. Borstvoeding, autostoeltjes, loslaten, bevallingstrauma’s, zwangerschapsbroeken: de meest uiteenlopende onderwerpen kwamen voorbij in mijn blogs. Tijd voor een terugblik: welke vielen bij jullie het meest in de smaak?  

Nu 2017 aan de poort staat te rammelen, ben ik erg benieuwd welke blogs het afgelopen jaar het meest bij jullie in de smaak vielen. Het grappige is dat er vaak geen peil op te trekken is. Soms ben ik slechts een half uurtje met een blog bezig en wordt ‘ie honderden keren gelezen, de andere keer zit ik er uren op te zwoegen en kijkt er geen kip naar. Altijd spannend, dus. Maar, als ik het lijstje van 2017 zo bekijk zijn er drie dingen waar jullie van houden: tips, Netflix en waargebeurde verhalen 🙂

De top 5 best gelezen blogs op Tipje van de luier van 2017 zijn:

tips voor nieuwe moeders21x de beste tips voor nieuwe moeders

Ik riep jullie op om je gouden tip voor nieuwe moeders te delen en zette deze op een rij in dit blog. Het resultaat: De ultieme mama-hart-onder-de-riem-lijst. En kennelijk is ‘ie aangeslagen! Dank aan jullie dus vooral 🙂

Eerste jaar als moeder100x wat ik leerde in mijn eerste jaar als moeder

Deze schreef ik in de periode dat mijn dochter één werd. Ik dacht dat ik bij de 20 wel zou stranden, maar de lijst werd langer en langer. Volgens mij leer je nooit meer zoveel in één jaar als in het jaar dat je voor het eerst moeder wordt…

8x babyspullen die je (nog) niet nodig hebt

Niet iedereen was het met deze lijst eens (kennelijk kan een melkpoedercontainer heel handig zijn), maar toch is hij vaak gelezen. En dat is misschien ook wel logisch, want iedereen vraagt zich af of je die veertig items op de uitzetlijst nu écht nodig hebt.

Dagboek van een verloskundige deel 2Dagboek van een verloskundige: vier bevallingen in één nacht

De dagboeken van verloskundige Sabine worden elke maand gretig door jullie gelezen. En deze dus het vaakst. Het is natuurlijk ook wel een heel spannend verhaal, want hoe doe je dat als verloskundige, als vier vrouwen ’s nachts tegelijk moeten bevallen?

Netflix seriesDe 9 lekkerste Netflix- series voor tijdens je zwangerschapsverlof

Waarschijnlijk is er onder verveelde bijna-mama’s vaak gegoogeld op ‘Netflix zwangerschapsverlof’, zoals ik destijds ook deed. Overigens kan ik inmiddels wel wat fijne series toevoegen aan het lijstje. Misschien volgt binnenkort wel een nieuwe!

Voor 2017 ben ik voornemens weer een hoop nieuwe blogs te produceren, in de hoop dat jullie er weer iets aan hebben of erom kunnen lachen (het liefst allebei). En hopelijk komt er dan volgend jaar weer zo’n mooie top 5 uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge