Contact

Contact opnemen met Tipje van de Luier

Herkenbaar, realistisch en humoristisch

Welkom op mama-blog Tipje van de Luier. Wij zijn Marjolein de Jong (’86) en Myra Kokke (’89).

Marjolein woont in Eemnes met dochter Bente (juni ’15), zoon Ties (maart ’18) en man Maarten (’81). Naast haar werk als contentmanager doet ze niets liever dan schrijven over het moederschap. Deze heldin is dan ook de echte breinmoeder achter Tipje van de Luier.

Je leest hier niet alleen de ‘rozengeur en maneschijn’-verhalen. Want ook al is het moederschap het mooiste wat ons is overkomen; het is niet altijd makkelijk.

Myra woont in Cork in het prachtige Ierland, met stiefdochter Ljubica (juli ’04) en man Borko (’79). Ze is in verwachting van haar eerste kindje (december ’19). Naast haar werk als freelance tekstschrijver, storyteller en copywriter, probeert ze andere ambitieuze vrouwen te inspireren en motiveren op Le Moustache en schrijft ze met liefde en plezier over haar ervaringen met het moederschap.

 

Contact opnemen met Tipje van de Luier

We proberen een realistisch beeld van het moederschap te schetsen, in de hoop dat jij je erin herkent, er om moet lachen en er misschien zelfs iets aan hebt. Hoe je met de baby op autovakantie gaat bijvoorbeeld, of alle dingen waar je aan twijfels tijdens je zwangerschap. We vinden het ontzettend leuk als je op stukjes reageert via de website of Facebook, maar je kunt ook gewoon contact opnemen met Tipje van de Luier door ons een mailtje te sturen: marjolein@tipjevandeluier.nl en myra@tipjevandeluier.nl.

Samenwerken met Tipje van de Luier

Leuk! Tipje van de luier trekt inmiddels rond de 5.000 unieke bezoekers per maand en heeft ruim 3.500 volgers op Facebook. Contact opnemen met Tipje van de Luier doe je door Myra te mailen op myra@tipjevandeluier.nl, en we kijken samen naar de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een review, winactie of advertorial. Ook kun je een kijkje nemen in onze mediakit, waar o.a. actuele statistieken te vinden zijn.

 

Veel leesplezier!

Met liefs,
Marjolein & Myra

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren