Contact

Contact opnemen met Tipje van de Luier

Herkenbaar, realistisch en humoristisch

Welkom op mama-blog Tipje van de Luier. Ik ben Marjolein (33) en ik woon in het midden van het land met dochter Bente (juni ’15), zoon Ties (maart ’18) en man Maarten (’81). Naast mijn werk als contentmanager doe ik niets liever dan schrijven over het moederschap. Op Tipje van de luier lees je niet alleen de ‘rozengeur en maneschijn’-verhalen. Want ook al is het moederschap het mooiste wat je kan overkomen; het is niet altijd makkelijk.

Contact opnemen met Tipje van de Luier

Ik probeer een realistisch beeld van het moederschap te schetsen, in de hoop dat jij je erin herkent, er om moet lachen en er misschien zelfs iets aan hebt. Hoe je met de baby op autovakantie gaat bijvoorbeeld, of alle dingen waar je aan twijfelt tijdens je zwangerschap. Ik vind het ontzettend leuk als je op stukjes reageert via de website of Facebook, maar je kunt ook gewoon contact opnemen met Tipje van de Luier door een mailtje te sturen: marjolein@tipjevandeluier.nl.

Samenwerken met Tipje van de Luier

Leuk! Mail me op marjolein@tipjevandeluier.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een review, winactie of advertorial. Ook kun je een kijkje nemen in mijn mediakit, waar o.a. actuele statistieken te vinden zijn.

Veel leesplezier!

Veel liefs,
Marjolein

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren